fbpx

Better Health Event

 

 

Yes, super leuk, ik ben ambassadeur voor het Better Health Event! Op zondag 7 oktober mag ik daar een talk houden! En daarnaast lijkt het mij super tof om jou daar te ontmoeten!

Het Better Health Event is opgezet door voedingscoach en bestseller auteur Amber Albarda. Dat dit jaar wordt het event alweer voor de 4ekeer georganiseerd in de RAI Amsterdam, op 6 en 7 oktober ‘18.

Een event vol lezingen, workshops en heel veel stands met de meest uiteenlopende toffe producten, allemaal gericht op jouw gezondheid! Ik kan niet wachten alle stands af te gaan, er komen zoveel fijne kramen met mooie producten, die aansluiten bij mijn visie. Geen troep, geen rommel, maar zacht voor huid, haar, health en natuur. En naast lekker shoppen valt er nog van alles te beleven, te voelen, te proeven, te ruiken en te doen. Kortom, als jouw health belangrijk voor je is, dan is dit het event waar je heen moet!

Een prachtige plek waar alle grote namen uit de healthbrance bij elkaar worden gebracht! Sprekers die je kunt gaan zien en horen zijn onder andere: Dokter Juriaan, Rineke Dijkinga, speciaal uit Ierland de mannen van The Happy Pear, Kinderarts Dr. Judith Kocken van Kinderbuik & Co, Debbie van Weelden van Lois Lee en natuurlijk Amber Albarda zelf. Maar dit is nog maar een kleine greep van de lange rij, stuk voor stuk, inspirerende sprekers!

Daarnaast zal er dit jaar voor het eerst een bloggerslounge zijn, waar je allerlei bekende health bloggers, vloggers en influencers kunt ontmoeten en horen spreken! En ja ja, ook ik mag daar een talk houden! En er is tijd voor een meet&greet en Q&A. Wat wilde je altijd al van me weten? Welke vragen kan ik voor je beantwoorden op het gebied van health of wil je een advies?  Spreek me aan en vraag maar raak! Ik kijk er enorm naar uit!

Wil jij hier nu ook bij zijn? Dan heb ik nog een toffe weggeefactie, ik mag namelijk 100 kaartjes weggeven! (max 2 kaartjes per persoon).

Lijkt het je tof mij te ontmoeten? En natuurlijk al die andere inspirerende sprekers en mooie producten komen bewonderen en shoppen? Zorg dan dat je er snel bij bent!

Volg onderstaande link en vul daar mijn persoonlijke kortingscode in voor 2 gratis entreekaartjes: BETTER HEALTH ROMANASWITZER18

See u there! En laat vooral even weten via mijn insta of je komt!

 

Geen reactie's

Geef een reactie