fbpx

Purpuz Planner Pink

 

 

Purpuz planner Pink

Ik ben een echte planner, ik maak graag lijstjes en streep deze maar al te graag af! Ik maak schema’s, doelen, to-do’s en bucketlisten. En de beloning is natuurlijk het afvinken wanneer er een taak voltooid is, een land bezocht is, een doel behaald is. Het laatste jaar zijn er heel wat vinkjes op verschillende lijstjes bijgekomen! Er is ontzettend veel moois gebeurd het afgelopen jaar J

 

 

Werk in uitvoering 

De laatste weken merk ik dat ik nog steeds heel veel plan en overal lijstjes van maak, maar dat het me minder goed lukt de dingen af te vinken… Mijn planning lukt wel, enkel de uitvoering ervan gaat de laatste tijd minder. En zo ben ik elke keer bezig mijn lijstjes te migreren naar de volgende dag, de volgende week, de volgende maand en oeps, naar volgend jaar. En doordat er minder af te vinken valt, wordt ook de motivatie om de doelen prioriteit te geven, steeds een beetje minder. Ik heb het lekker druk en daardoor komt mijn planning in het gedrang. Maar laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal maar 24 uur in onze dag, dus hoogste tijd om iets te veranderen aan mijn planning!

 

 

Purpuz Planner Pink

Ik hou van alles wat roze is, life in Pink is mijn motto! Zo was ik dan ook mega enthousiast toen ik hoorde over de nieuwe Purpuz Planner Pink Limeted Edition 2019. Ik wist gelijk, die wil ik! En zoals ik vaker heb ervaren wanneer ik dingen affirmeer in mijn leven, kreeg ik de kans om deze prachtige planner alvast in te zien en te mogen ervaren.

 

 

 

Wat is Purpuz?

Je kent het wel, je maakt aan het begin van elk nieuwe jaar zo’n lijstje goede voornemens, waarvan je eigenlijk al weet, die gaan het niet lang redden. Goede voornemens zijn eigenlijk een beetje uit. Wat wel heel erg in is, is plannen! Plannen geven je doelen richting, waardoor dromen werkelijkheid worden. En dan hebben we het niet enkel eenmalig over de plannen die je maakt aan het begin van elk nieuw jaar, maar over plannen waar je echt gericht mee aan de slag gaat. Daar heeft Purpuz voor jou dé oplossing voor gemaakt. Een zeer overzichtelijke planner met een 8 stappenplan om je doelen te bereiken. De stappen, die hier de tools worden genoemd, worden stap voor stap uitgebreid uitgelegd. Je hoeft dus vlak voor het jaar begin alle stappen even goed door te nemen en je kunt daarna gelijk heel praktisch aan de slag! 

 

Tools en tips

Bij elke tool ga je concreet en praktisch aan de slag, en hiervoor zijn ook werksheets in de planner opgenomen, zodat je deze daar gelijk kunt invullen en niet weer een apart werkboek nodig hebt. Alles overzichtelijk bij elkaar

Daarnaast zijn de tools opgenomen in de maandplanning van het agenda gedeelte.  Zo is er ruimte voor je dagdoelen, weekdoel, dagreflecite, je to-do’s voor die dag en tijd voor creatieve krabbels. Ook worden er handige tips gegeven, zoals bijv met kleuren werken. Ik vind het handig om elke categorie een andere kleur te geven, roze voor werk, paars voor prive etc.

 

Wat mij vooral heel erg opvalt is dat het echt met hart en ziel in elkaar zit. De bedenker en ontwikkelaar van de Purpuz planner, Clen Verkleij, heeft deze vanuit zijn eigen verhaal, zijn eigen behoefte gecreëerd, echt met het doel andere mensen te helpen. Dat straalt er helemaal van af!

2019…here I come!

Ik vind het echt een prachtige planner geworden. Voor mij vat deze purpuz planner pink edition alles samen waar ik nu zo’n 5 verschillende boekjes voor gebruik. Dit wordt zo veel efficiënter en kan niet wachten tot ik er echt mee aan de slag kan gaan!

Ik kan niet wachten tot ik er echt dagelijks mee aan de slag kan gaan. Nieuwe doelen, nieuwe plannen voor een nieuw jaar. Ik krijg er helemaal nieuwe energie van!

Wil jij 2019 ook goed starten met deze prachtige Limited Pretty Pink Purpuz Planner? Scoor dan snel jouw exemplaar hier want ze gaan hard!

3 Reactie's
 • Leanne
  Geplaatst op 14:39h, 16 oktober Beantwoorden

  Doorschuiven… helaas ja inderdaad. Morgen een opruimdag en btw dag!

 • Carola
  Geplaatst op 16:38h, 16 oktober Beantwoorden

  Ja een goede planner is heel handig idd! Ik maak nu zelf allemaal lijsten en agenda’s enz maar Deze lijkt me top!

  • Romana Switzer
   Geplaatst op 08:07h, 17 oktober Beantwoorden

   Ja hij is echt fijn en heel compleet! En de kleur vind ik vooral prachtig <3

Geef een reactie