Dé keto & carnivoor expert voor vrouwen

Doe mee met de challenge en verlies snel 5kg

Wil jij meer energie, af van tal van (vage) klachten, weer goed afvallen zonder je metabolisme te vertragen en nu eindelijk eens dat droomlijf? Hak vandaag de knoop door en meld je zelf aan voor mijn meest
waardevolste programma.

120 mensen hebben met succes het programma afgerond
meer dan 1300 kilo aan vet verbrand
120 levens perminent veranderd

Ik ben superblij met Romana. Ik ben nu al na 14 weken 10 kilo afgevallen.

Mijn cholesterol- en suikerwaarden zijn weer  hellemaal stabiel.

Ik voel mij eindelijk weer goed in mijn lijf. Zelfs de overgangs kilo’s zijn eraf.

Wat kun je verwachten?

Lipstick, vrolijke jurkjes en cowboyboots zijn de eerste 3 dingen die opvallen als je mij ziet! Ik kan uren praten over mijn passie voor een gezond leven. Ik ben niet altijd op gewicht geweest. Ik woog vroeger 100 kilo, bij 1.60m is dat echt behoorlijk zwaar. Ik voelde me slecht in mijn vel, schaamde me vaak, had allerlei klachten en voelde me enorm beperkt in wat ik allemaal écht wilde. Zoals lekker dansen met vriendinnen, in bikini naar het strand en zonder schaamte sporten. Zonvakanties vond ik tot dan toe verschrikkelijk, het liefst verstopte ik mezelf in wijde jurken over mijn badpak heen, laat staan dat ik graag op foto’s stond.

“Ik deed al jaren allerlei pogingen om af te vallen, maar zonder enig resultaat. Er was altijd wel weer een excuus waardoor het niet lukte.”

Deze challenge is uitermate geschikt voor jou als jij:

jij bent helemaal klaar met jouw suikerverslaving en wilt graag een lijf waar jij je goed in voelt. Jij weet “Summer body’s are made in the kitchen!”

 jij wilt veel vet verliezen zonder te veel spiermassa in te leveren. Je hebt al veel dieeten gevolgd maar niks heeft een blijvend gewenst resultaat opgelevert.

 jij wilt meer energie, af van tal van (vage) klachten en afvallen zonder jouw metabolisme te vertragen.

Herken jij je in bovenstaande? en durf jij 1 maand echt de commitment aan te gaan met jezelf? Dan is mijn programma ideaal.

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen..

Ik ben superblij met keto4vrouwen! Het past echt bij mij. Ik ben nu na 14 weken 10 kilo afgevallen en voel me super! Ik heb ook minder pijn van mijn fybromialgie en heb veel minder buikpijn. Ik raad iedereen een traject bij Romana aan!

Sandra Dool

Begin maart kreeg ik de diagnose diabetes, mijn suikerwaardes waren schrikbarend hoog. Binnen 3 maanden moest ik al afbouwen met de suikerverlagers, was ik behoorlijk afgevallen en waren mijn cholesterol- en suikerwaarden weer stabiel . 

Ilse ten Broek

Op 9 mei 2018, ben ik voor het eerst op consult geweest bij Romana. Tijdens mijn eerste consult heb ik de EMB test laten doen. Ik ben blij dat ik het een kans gegeven heb. Ik voel me er goed bij en ben inmiddels ruim 38 kilo lichter! 

Anouk van den Eijkel