fbpx
 
Myrthe van Til
http://samenwijzerdb.nl
Ik begon weer te sprankelen!
Ik kwakkelde al enige tijd met mijn gezondheid. Was zeker niet ziek, maar al negen maanden verkouden, last van mijn oren en keel. Ook na een heerlijke zonvakantie in Spanje trok dit niet weg. Dat was de reden dat ik bij Romana aanklopte om een bloedtest (EMBtest) te doen. Aansluitend op de bloedtest besloot ik voor het VIP I pakket te gaan, 16 weken coaching inclusief de EMB bloedtest en een Vegan Detox Boost. Ik voelde dat mijn lijf een reset nodig had om weer echt gezond te worden. Tijdens de detox kon ik gewoon eten aan de hand van het voedingsplan dat ik me kreeg en dit beviel mij erg goed. Na drie, vier dagen voelde ik mij al een heel stuk lichter. Dit was een heerlijk gevoel, zeker ook omdat ik vanwege mijn bruiloft een kilo of vijf wilde afvallen. Tegen het einde van de detox voelde ik mij een stuk energieker dan de afgelopen maanden en zat ik zowel fysiek, als mentaal een stuk beter in mijn vel. Ik begon weer te sprankelen. Romana heeft mij gedurende de detox elke dag een berichtje gestuurd, dacht met mij mee als ik ergens tegen aanliep en was er op de momenten dat ik het even niet zag zitten. De coaching na de detox was ook erg fijn. Hoe ga je verder na een reset en blijf je het resultaat behouden? Romana houdt vinger aan de pols, geeft advies en ondersteuning als ik dat nodig heb en monitort mijn gewicht, vetpercentage en spiermassa. Rondom de kerstperiode gaf Romana ook aan dat ik best mocht genieten van het lekkere eten dat er aan zat te komen. Dat heb ik zeker gedaan, maar ik vond het lastig om mijn voedingspatroon daarna weer op te pakken. Om die reden zocht ik weer contact met Romana en na wat heen en weer geappt te hebben had ik een plan van aanpak en vond ik mijn draai weer.
Carola Keesom
De Vegan Detox Boost in combinatie met een EMBtest is echt een mooie reset!
Een tijd geleden begonnen bij mij de darmklachten, rommelde buik, opgeblazen gevoel, veel ontlasting. Het werd zelfs zo erg dat ik een tijd niet kon werken en naar het ziekenhuis ging voor onderzoek. Uiteindelijk kwam daar lactose intolerantie uit en spastische darm syndroom. Lactose nam ik al heel lang niet tot me maar de klachten had ik nog steeds. Zo kwam ik terecht bij Romana Switzer, om te kijken of zij mij wellicht verder kon helpen. Ik heb de EMB-test gedaan en daar kwamen allemaal gevoeligheden uit. Om mijn darmen echt rust te geven en te ‘resetten’ hebben we toen besloten dat ik de Vegan Detox Boost ging doen. Hierbij kun je wel gewoon eten, alleen zijn je keuzes voorgeschreven en eet je heel clean en vegan. De eerste dag was ik bang voor honger, maar daar was helemaal geen sprake. Vanaf dag 2 had door hoeveel je mocht eten en mijn lijf genoot van alle verse groenten, fruit en noten die het naar binnen mocht werken. Ik voelde me heel energiek, na een paar dagen al voelde ik me heel slank! Dit kwam oa doordat ik aan het einde van de kuur wel 3 kilo was afgevallen maar vooral doordat ik eindelijk niet meer zo’n opgeblazen buik had. Mijn buik had sinds tijden weer een normale proportie. Ook mijn huid zag er fantastisch uit na deze week. Deze kuur is echt heel goed vol te houden, vooral als je zoals ik nooit eerder een detox hebt gedaan. De greens en pillen die je erbij moet nemen zijn prima te doen en honger heb ik niet gehad! Dank je wel Romana voor deze kuur en al je hulp bij ‘mijn gevoelige darmen’.
Anouk van den Eijkel
Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten!
Op 9 mei 2018, ben ik voor het eerst op consult geweest bij Romana. Super spannend, maar tegelijkertijd voelde het als nu of nooit. Vanaf het eerste mail contact kreeg ik al een goed gevoel bij Romana. Het voelt alsof ik echt mijzelf kan en mag zijn. En voor het eerst in tijden voelen mijn vage klachten niet als klagen of als aanstellen. Ik voel mij serieus genomen en tegelijkertijd op mijn gemak. Tijdens mijn eerste consult heb ik de EMB test laten doen. Ik had ten slotte niks te verliezen. De uitslagen van die test had ik nooit voor mogelijk gehouden. Nu terug kijkend en ruim 22kilo lichter besef ik mij, dat dit mijn leven heeft veranderd. Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten. Ik ben niet alleen kilo´s lichter, maar alles om mij heen lijkt ineens stukken positiever. Simpele dingen zoals fietsen naar werk, kost geen moeite meer. Ik heb zoveel meer energie en zin om dingen te ondernemen. Dat kan ik iedereen aanraden. Uiteindelijk zal je zelf de stap moeten ondernemen, maar zonder de hulp van Romana was ik nooit zo ver gekomen. Ik heb nog genoeg doelen die ik wil behalen, en met de hulp van Romana gaat dat mij zeker lukken! Daar ben ik van overtuigd. =) Inmiddels Anouk ruim 35 kg afgevallen!
Annet Hogendoorn
Ik ben 7 kilo kwijt en zit een stuk beter in mijn vel!
‘Ik ben in 5 jaar tijd ongeveer 10 kilo aangekomen, door steeds net teveel te eten. In februari van dit jaar kwam ik hierover met Romana in contact. Allereerst vroeg zij mij om een eet- en bewegingsdagboek bij te houden. Dat vond ik erg confronterend. Ik merkte dat ik me voorafgaand aan de afspraak schaamde voor mijn eetdagboek en mijn gewicht, maar tijdens de afspraak met Romana was dat weg. Door de afspraak met Romana ging de knop om; ik had handvatten waar ik direct mee aan de slag kon en ik ging ervoor. Nu ben ik 7 kilo kwijt en zit een stuk beter in mijn vel! Ik heb er ontzettend veel aan gehad, ik weet nu eindelijk wat bij mij past. Bedankt Romana!’   
Ilja Koers
Eerlijk advies, realistisch en goed uit te voeren.
'In maart was ik het zat! De winterkilo's zaten er behoorlijk aan (97 kg bij een lengte van 1.87), mijn kleding zat niet lekker meer en ik voelde me niet meer fit, weinig energie. Romana heeft dit geanalyseerd en blootgelegd wat ik anders kon doen. Aanwijzingen, richtlijnen en eventueel een aantal recepten. Niet aan de hand meenemen en geen wijzend vingertje. Maar eerlijk advies, realistisch en goed uit te voeren. Dat is de hulp die bij mij werkte! Na 2,5 maand was ik 5 kilo kwijt, en was mijn percentage vet/water/spiermassa veel beter in verhouding. Ik ben blij met de adviezen van Romana, ook omdat ik nu weet wat te doen bij een terugval of dipje. En ook dan is ze er voor je!'