Dé Vasten | Keto | Carnivoor expert voor vrouwen

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen..

Ik ben superblij met keto4vrouwen! Het past echt bij mij. Ik ben nu na 14 weken 10 kilo afgevallen en voel me super! Ik heb ook minder pijn van mijn fybromialgie en heb veel minder buikpijn. Ik raad iedereen een traject bij Romana aan!

Sandra Dool

Begin maart kreeg ik de diagnose diabetes, mijn suikerwaardes waren schrikbarend hoog. Binnen 3 maanden moest ik al afbouwen met de suikerverlagers, was ik behoorlijk afgevallen en waren mijn cholesterol- en suikerwaarden weer stabiel . 

Ilse ten Broek

Op 9 mei 2018, ben ik voor het eerst op consult geweest bij Romana. Tijdens mijn eerste consult heb ik de EMB test laten doen. Ik ben blij dat ik het een kans gegeven heb. Ik voel me er goed bij en ben inmiddels ruim 38 kilo lichter! 

Anouk van den Eijkel

Neem vandaag direct actie!

Keto | Carnivoor Challenge

Wil jij meer energie, af van tal van (vage) klachten, weer goed afvallen zonder je metabolisme te vertragen en nu eindelijk eens dat droomlijf? 

Romana Switzer Podcast

In Dé Keto Queen Podcast bespreken we wekelijks hoe we van jouw lichaam een echte fatburning female kunnen maken. Luister je mee?

VitalFemme: Stralend, energiek en slank!

Je hoeft geen maanden of jaren af te zien om slank te worden. Met VitalFemme maak je van intermittent fasting een vast onderdeel van je leefstijl en bereik je jouw ideale gewicht!