fbpx

Ik ben Romana Switzer

Als orthomoleculair health & lifestylecoach begeleid ik ambitieuze vrouwen die het beste uit het leven willen halen, naar een healthy, happy lifestyle! Zodat ze weer fit, slank, energiek en krachtig in het leven staat.

 

Op mijn 19ewoog ik zelf 100kg, ik voelde me vreselijk. Zat niet lekker in mijn vel, was constant moe, niet fit, voelde me regelmatig down en schaamde me vooral (dat lees je in dit blog)

 

Toen ik voor mijn studie in Leiden op kamers ging wonen, ging de knop om. Zo wilde ik het niet langer meer. In een paar maanden tijd ben ik toen ruim 40kg afgevallen, wat een heerlijk gevoel! Eindelijk paste mijn buitenkant bij de jonge vrouw die ik me van binnen altijd al voelde! Ik ging van maat 52 naar maat 36!

 

Jaren later en een rugzak aan ervaring rijker (daarover lees je hier meer), is hieruit mijn enorme passie voor een healthy lifestyle ontstaan. Na een jarenlange strijd met eten, ook toen ik al slank was, heb ik een unieke verandering in mijn leefstijl doorgevoerd waarbij ik healthy en happy blijf en een gezond gewicht behoud.

“Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde kijken we naar de invloed die onze voeding en leefstijl op ons lichaam heeft. Door verkeerde leefstijl en eetgewoontes kunnen er vele processen in het lichaam verstoord raken en tot klachten leiden. Klachten die, met de juiste aanpak, sterk kunnen verminderen en soms geheel verholpen kunnen worden”

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal, met een beetje hulp en aandacht, een healthy en happy lifestyle kunnen leven.

Ik bied je die helpende hand graag! Door middel van persoonlijke begeleiding en een persoonlijke aanpak, begeleid ik jou naar de gezondste versie van jezelf ♡

 

Studies & opleidingen

  • Orthomoleculaire geneeskunde
  • Energetisch Morfologische Bloedtesten
  • Sportvasten coach
  • Detox coach
  • Nutritionist
  • Kunstzinnige Therapie

 

Neem contact met mij op voor jouw specifieke klachten, dan gaan we die samen aanpakken!

 

orthomoleculair voedingsdeskundige