Dé Vasten | Keto | Carnivoor expert voor vrouwen

Typisch Romana

Lipstick, vrolijke jurkjes en cowboyboots zijn drie dingen die mij nu typeren. Ik ben slank, energiek en voel me goed. Maar dit is niet altijd zo geweest. Ik woog vroeger 100 kilo, bij 1.60m. Ik voelde me slecht in mijn vel, schaamde me, had allerlei fysieke klachten en voelde me enorm beperkt. Ik wilde lekker dansen met vriendinnen, zonder schaamte sporten en in bikini naar het strand. Zonvakanties vond ik verschrikkelijk, het liefst verstopte ik me in wijde jurken en op de foto wilde ik al helemaal niet. Ik voelde me echt niet gelukkig met mijn gewicht. Natuurlijk heb ik jaren geprobeerd om af te vallen, maar zonder resultaat. Er was altijd wel een excuus waardoor het niet lukte.

Het roer om

Totdat ik op een dag langs een etalageruit liep en een dikke vrouw zag terugkijken. Tot mijn schrik realiseerde ik me dat het mijn eigen spiegelbeeld was. Dit was zo confronterend dat dit het moment was waarop ik besloot het roer om te gooien. Ik was klaar met hoe ik me elke dag voelde. Ik wilde me niet meer schamen voor mijn uiterlijk maar me goed en aantrekkelijk voelen. Fit en energiek zijn en leuke jurkjes passen! Ik wilde de vrouw worden die ik me van binnen voelde: slank, sportief en vrij.

Met Keto 40 kilo lichter.

Ik ging afvallen en daar ging niets of niemand tussenkomen. Het keto-dieet was voor mij ideaal. Je kunt heerlijke dingen eten en omdat je afkickt van suiker krijg je een stabiele bloedsuikerspiegel en gaat je hongergevoel weg. Het is daarom makkelijk vol te houden. De kilo’s vlogen eraf. Binnen 4 maanden was ik 40 kilo lichter!

 

 

Romana is o.a. bekend van;

Niet morgen maar vandaag

Mijn uiterlijk klopt nu met de vrouw die ik me altijd al heb gevoeld. Keto is voor mij geen dieet meer, maar echt een lifestyle. En omdat ik me er zo goed bij voel help ik nu andere vrouwen met afvallen. Zodat ook zij weer blij en energiek zijn! Als orthomoleculair epigenetisch therapeut weet ik alles van voeding en supplementen en kan ik jou de professionele begeleiding geven die je nodig hebt.

 

Neem vandaag direct actie!

Keto Queen Kickstart

Wil jij meer energie, af van tal van (vage) klachten, weer goed afvallen zonder je metabolisme te vertragen en nu eindelijk eens dat droomlijf? 

De Keto Queen Podcast

In Dé Keto Queen Podcast bespreken we wekelijks hoe we van jouw lichaam een echte fatburning female kunnen maken. Luister je mee?

Keto Queen Journey

Je hoeft geen maanden of jaren af te zien om slank te worden. Met mijn programma “Keto Queen” val je in 8 weken 6 tot 12 kilo af.