Dé keto & carnivoor expert voor vrouwen

Chick story planner

3 aug 2022

Plannen voor verandering

Plannen is het woord wat ik wellicht wel het meest gebruik in mijn praktijk. Ik ken namelijk het belang van een goede planning, het is cruciaal voor het aanleren van nieuw gedrag. Binnen mijn werk als keto coach is een goede planning voor mijn klanten het verschil tussen falen en een succesverhaal. Ik hamer hier dan ook continu op bij mijn klanten. In het plannen van mijn voeding ben ik een kei, het was voor mij de weg naar succes, de weg naar mijn doel. Met als resultaat -40kg.

Plannen als ondernemer

Ik ben een echte planner. Ik ben dol op to do lijstjes, weekmenu’s en dagschema’s. Waar het bij mij nog wel eens misgaat is de uitvoering. Ik heb op allerlei plekken mijn info staan en dit kruist elkaar wel eens. Niet zo handig dus. Ik heb werkelijk meer dan 10 mooie notitieboekjes, schriftjes en journals. Die allemaal deels beschreven door het huis en in mijn praktijk liggen. Zoek ik info terug, dan is dat vaak dus nog een hele klus.

Als girlboss dus ook echt zonde van mijn tijd, want dat zoeken kost al gauw een uur. Toen ik laatst een nieuwe journal zocht, kwam de planner van Chick Story op mijn pad. Deze planner kwam echt op het juiste moment. Het is zowel een agenda, een journal en een life planner in 1. Alles op 1 plek en prachtig vorm gegeven. Dat was dus precies waar ik als girlboss blij van word.

Naast de prachtig vormgegeven buitenkant (marmerprint met rosé gouden letters) is ook de binnenkant een plaatje. Ik ben nu al dol op de planner.

Hij is nog veel uitgebreider dan ik dacht. Wat is nou het allerbest wat je (als girlboss) aan het einde van het jaar kunt doen? Juist ja, de balans op maken. En daar begint de planner mee. Door allerlei prikkelende vragen geef je een review of last year. Het laat je echt stilstaan en nadenken over het afgelopen jaar. Wat ging er goed? Wat heb je geleerd, wat ga je komend jaar anders doen? Een heel fijne oefening en terugblik. Zeker als girlboss, maar ook als moeder of vrouw met een baan in loondienst. Wanneer doen we dat nou echt? Het is zo waardevol voor jezelf.

Daarnaast zijn er pagina’s voor je droomreizen, je wereldkaart, je droomleven. En voor mij een heel belangrijke, je time management. Confronterend om in te vullen hoe het afgelopen jaar geweest is. Maar hoopgevend dat er weer een nieuwe, frisse start voor de deur staat en ik mijn wens-time-management in kaart heb kunnen brengen. Dat geeft echt richting!

Naast de review van afgelopen jaar, is er uitgebreid aandacht voor mijn doelen van komend jaar. Wat wil ik bereiken op zowel business vlak als financieel, health&fitness en personal&happiness. Hoe ga ik dit bereiken en welke doelen stel ik mezelf. Goed om hier bij stil te staan en op te schijven. Wat je aandacht geeft groeit.

Agenda

De agenda is prettig ingedeeld. Over 2 bladzijdes word de week verdeeld, met blokjes voor alle uren tussen 7 en 21 uur. Maar ook met ruimte voor je topprioriteiten, je to do’s (met tijdschema), een focus voor die week, voeding, sport en je dromen. Alles in 1 oogopslag bij elkaar.

Na elke week vind je de weekly review en ruimte voor een mindmap. Ik ben zo voor het evalueren van je week en nieuwe doelen stellen. Als ik ze echt opschrijf en visueel maak, dan worden mijn doelen veel sneller concreet en bereik ik ze ook veel sneller.

Na elke maand vind je de monthly check-up. Hier besteed je ruim aandacht aan de 6 pijlers: business, financiën, health & fitness en persoonlijk en geluk! Zodat je na elke maand inzichtelijk hebt wat er goed ging, wat je behaalt hebt en wat je beter kunt doen.

Mijn review

Ik vind het echt een heel fijne planner. Grote pre dat je alles op 1 plek hebt. Mooi vormgegeven, heel volledig. Ik weet als ondernemer hoe belangrijk het is om wekelijks en maandelijks stil te staan bij mijn doelen, maar dit is er het afgelopen jaar veel te veel bij ingeschoten, omdat ik hier niet 1 duidelijke plek voor had.

Ik kijk er nu al naar uit wekelijks op zondag mijn nieuwe week in te delen, mijn afgelopen week te evalueren en zo heel duidelijk en helder overzicht te houden. Dat gaat me nog veel meer richting geven en ik denk ook meer rust.

Ben je ook benieuwd naar deze prachtige planner? Ga dan snel naar  www.chickstory.com

Als lezer van mijn blog mag ik jullie een fijne korting aanbieden op deze prachtige planner van Chick Story.

Met de code: PLANNER bestel je jou exemplaar met €4 korting tot en met 8 december. Super cadeautje dus voor sinterklaas of kerst 🙂

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Romana Switzer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Delen

Keto-Nicecream-Smoothie

Keto-Nicecream-Smoothie Deze heerlijke groene power smoothie zit vol gezonde vetten en goede voedingsstoffen...

Sober Curious

Inmiddels 3 weken zonder alcohol. En nu denk ik, waarom leek me dat eerder lastig? Een paar jaar terug dronk...

Help, ik val niet meer af!

k krijg heel vaak vragen van vrouwen of ik tips heb wanneer ze niet meer afvallen. Een zogenaamd weightloss...